Brug for hjælp ved køb af håndpumpe, dieseltank eller benzinpumpe?

Brug for en håndpumpe?

Brug for en håndpumpe til smørreolie, petroleum, diesel mm. Du kan for eksempel opstøve én, der er beregnet til benzin, olie, diesel, kølervæske og smøreolie. De kommer med og uden slange og de giver forskellige liter i minuttet. De kan endvidere fås, så de passer til forskellige størrelser tromler.. Hvis du er er usikker på, hvilken håndpumpe, du præcist skal bruge, så spørg en kompetent forhandler. Er det dét, du har brug for, kan du bl.a. købe en håndpumpe, der kan skrues direkte på olietønden. Du kan også bruge en håndpumpe, til når du hælder benzin på motorbåden og gerne vil slippe for at løfte på 30 liters dunke og undgå at hælde en liter for meget ud over det hele, fordi du ikke registrerer hurtigt nok, når tanken er fyldt. Når du bruger en håndpumpe slipper du også for gnister og el. Det skal jeg for gulds skyld ikke have noget at gøre med i nærheden af brændstof!

Brug for en ny benzinpumpe til din bil?

En benzinpumpe sidder i din bil, og du benytter den til at optanke bilen. Skal du skaffe dig en ny benzinpumpe, kan du købe dem i utallige varianter og også i en universalmodel. Hvad skal jeg have en ny benzimpumpe for, tænker du måske. Forstår du, benzinpumpen giver bl.a. motoren mange hestekræfter. Ja, det er jo ikke skidt. Husk at du kan spare moneter, hvis du køber din benzinpumpe online.

Dieseltank

Har I brug for en ny dieseltank kunne du formentlig opsøge en, der matcher dit behov. Tankene kan fås i mange farver og størrelser og i både stål og plast. Overvej også lige at købe din dieseltank i plast. Den vejer ikke så meget og dermed lettere at flytte rundt. Desuden ruster den ikke, og så skaber den slet ikke så meget kondens i tanken.