Er selskabstøj fra Milibe designet til at kaste sig på jorden i…

Det progressive menneske forstår dets afkom som en del af deres livsbane. Det altoverskyggende livsforløb nu til dags er selvfremstillingen. Os alle må gå i det pæneste tøj, og det skal vores rollinger ligeledes. Resultatet af det beskrevne er, at folk de seneste måneder har oplevet en lind bevægelse af stilrene brands, som for eksempel Huttelihut [www.smaahjerter.dk/boernetoej/huttelihut_137.html], Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe [www.smaahjerter.dk/boernetoej/milibe_26.html], Mini Rodini, Bobo Choses, Noa Noa Miniature [www.smaahjerter.dk/boernetoej/noanoaminiature_555.html].

Rollingerne pakkes ind i den slags børnetøj, og kommer jævnligt til at ligne små voksne. Ikke en reflekterer over i den relation, at den slags tøj, ofte ej er lavet til at hoppe rundt i.

Dermed er resultatet det, at børnene opfatter, at de beklædningsstykker ikke er synderligt komfortabelt at have på. Derudover opdager man hyppigt pædagoger give udtryk for: Rare barn, du bærer beklædning fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, + Noa Noa Miniature, derfor: nej du må absolut ik’ klatre i træer…

Spørgsmålet klemmer sig på, hvorvidt ophavet har deres afkoms ve og vel på sinde, når de udvælger tøj til afkommet fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, + Noa Noa Miniature. For kanske er afkommet reelt uinteresseret i mærketøj, indtil de når en speciel fase, vel og mærke. & det er thi man kan spekulere over den idé, at børn i opadgående intensitet er blevet tingeltangel, hvormed far og mor søger at vedligeholde et ansigt ud mod verden, som portrætterer dem som mesterlige forældre med fejlfrie børn.

Flere efterstræber at beholde en resistent skal i mødet med verden.. & det er følgelig ikke til fremmede, vi åbner op for pandoras æske om personlige tematikker. Endskønt kan det ende med at være kontroversielt, når afkom aktivt medtages i indeværende teater. & det gør de små pus, når de iklædes chikt børnetøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, + Noa Noa Miniature, blot for at hjælpe med mor og fars prestigeprojekt. Vores små pus må gives lov til at leve som små pus. Og det skal de så lang tid, at det er en possibilitet. Så man kan fremlægge det syn, at det er konstruktivt at slippe udenom, så længe som det er en mulighed, at iføre afkom smarte mærker såsom Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, samt Noa Noa Miniature, som får dem til at være lig små versioner af voksne. Opvæksten er en glad del af livet, & det må rollingerne have lov til at holde af, før det voksne livs realiteter banker på…