Fremfusende internetsøgning efter book standup, book underholdning, book livemusik og bookingbureau

Jeg fastsatte for nogle uger siden at medvirke i festudvalget for den kommende store fest i virksomheden. Siden har jeg så fået ansvaret for at tage kontakt til et bookingbureau - http://www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik/ – og fremstøve et nummer, som vil oplive vi kolleger hen på aftenstunden. I løbet af dagen skal vi danse og spille fodbold, men senere på aftenen står den på ”book underholdning - http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning/ – ” af af noget fra et bookingbureau. Ik et ligetil valg.

Når det gælder book underholdning, så adspørger jeg alle personer i festudvalget. Kollegerne foretrækker book livemusik - http://www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer/ – , og andre hælder til book standup. Undertegnede inviterede folk stemme på book livemusik eller book standup og ved I hvad. I festgruppen er vi ialt 9 og off course lander der samme antal stemmer på book standup og book livemusik. Som følge deraf er jeg nødt til at beslutte egenrådigt imens jeg skal snakke med det udvalgte bookingbureau.

Gud ske lov er der ikk nogen, som mener stærkt for et store når det kommer til book underholdning. Det kommer garanteret an på, hvilke tilbud vores bookingbureau kan berette der er ubeskæftiget den angivne dag. Selvfølgelig også selve prisen på book underholdning af livemusik vs. standup.