Jeg brugte en ce4 clearomizer for nogle måneder siden, plus den er fremragende

Det blive vanskeligt at erfare, hvad for noget udstyr du bør vælge, i det tilfælde at du netop er startet med at dampe, af den grund at markedet føles så mega stort. Ikke nok med at du bliver i stand til at bruge mange brands af e-cigaretter plus utallige smagsvarianter til din ejuice – her sælges oveni flere batterier, clearomizere samt cartomizere! Clearomizere er et mundstykke samt en atomizer i ét: det vil være den, som laver evæsken om til vanddamp, mens du anvender din ecigaret. Der sælges flere varierende clearomizere, men et par af de mest købte er en ce4 & en ce5 clearomizer (www.esug.dk/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type).

En ce4 clearomizer (www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type) er en optimal clearomizer til dig, i det tilfælde at du netop er startet med at anvende e-cigs. Det udstyr, som du kan finde i en startpakke, er en ce4 clearomizer på grund af dette hyppigt faktisk. Den hører til blandt de mindre på markedet, for en ce4 clearomizer kan indeholde 1,6mL ejuice. Din ce4 clearomizer skal faktisk skiftes ud ret tit, for ce4 clearomizeren varer 1-2 uger ved almindelig slitage. Man er derfor nødt til at købe en helt ny, i det tilfælde at den bliver for slidt, for til forskel fra en ce5 clearomizer, har man ikke mulighed for at udskifte brænderen i en ce4 clearomizer. En ce5 clearomizer har plads til 2mL ejuice, samt her kan man hurtigt udskifte brænderen efter en til 2 ugers anvendelse. En ce5 clearomizer resulterer hyppigt i en klarere smag end en ce4’er, på grund af at brænderen monteres i bunden & derfor hele tiden er i kontakt med ejuice.

Du bør med fordel bestille en ce4 clearomizer, indtil du føler dig parat til at opgradere, idet du lige er begyndt med at dampe, for det virker faktisk noget dyrere med en ce5 clearomizer.