Jeg og min mand må få bestilt skæreskiver, skrubskive og båndsavklinger

Vi har planer om at købe båndsavklinger - http://katalog.prebenz.dk/afkortning–bandsavklinger – , skæreskiver - http://katalog.prebenz.dk/afkortning–skiver – og skrubskive - http://katalog.prebenz.dk/afgratning–skrubskiver – til vores havearbejde. Det er værktøj, der kan forarbejde hårdt træ og blødere metaller. Ved brug af skæreskiver kan vinkelsliberen eksempelvis benyttes til bearbejdelse af metal, sten, plast og klinker. Så nogle båndsavklinger, skæreskiver og skrubskive bliver lige straks en stor hjælp.

For tiden frisker vi baghaven gevaldigt op, og vi gennemtænker bl.a. at lave højbede og få ryddet det gamle espalier og jobbe på vores terrasse. I den forbindelse har jeg & min mand fundet ud af, hvordan båndsavklinger, skrubskive og skæreskiver er relevant, i mens vi skal skære i havens granit, sten, fliser og beton. Jeg har læst at en skrubskive fungerer lettere til at polere vores trætte sten til den nye patio. Dejligt med lette løsninger.

Det bliver meget godt at forny vores ubehandlede baghave ved brud af skrubskive, båndsavklinger og skæreskiver. Det bliver skide godt at finde os båndsavklinger, skrubskive samt skæreskiver og starte ideen, for terrassen og haven mangler rigtig meget en kærlig hånd.