Om brug af tidsregistrering og stempelur i fortiden og nu

Tidsregistrering » http://danmade.dk/, på arbejdspladserne virkede for årtier siden ved, at arbejderne returnerede såkaldte stempelkort, der skulle mærkes ved et stempelur {http://danmade.dk/produkter/stempelur/}. I dag er tiden løbet fra sådan en manuel og ikke synderligt tidsoptimeret proces. Deraf følgende er anvendelse af stempelur til tidsregistrering online og det her stempelur transmitterer data automatisk til kollegerne i afdelingen for bogholderi & regnskab. Jeg gisner faktisk at samtlige medarbejdere kan opstøve arbejdspladsens tidsregistrering og stempelur og finde en forklaring, hvis der kommer usikkerhed frem vedrørende, hvor stor flextid en kollega eller du selv har opnået. Med digital tidsregistrering bli’r ikke nogen forbigået.

Før i tiden inden jeg fik job dér, hvor jeg for tiden er tilknyttet kendte jeg ikke til stempelur og var nødsaget til uden digital hjælp at nedfælde min personlige tidsregistrering. Det kan måske opleves som selvbestemmelse, hvis du på egen hånd klarer tidsregistrering uden hjælp fra et stempelur. Men jeg er åbenhjertigt meget tilfreds med, at vi på arbejdespladsen bruger automatisk digital tidsregistrering, så jeg ikke skal erindre mod weekenden, i hvor høj grad jeg kan gå tidligt. Og jeg har mulighed for arbejde med fuldt fokus i mens det digi stempelur tjekker min tidsregistrering på de dage mens jeg har alt for meget for meget arbejde. På den måde er jeg ikk nødt til at gå op i at erindre tidsregistreringen når det er sent, når der ikke er overskud til at taste ind.