Vi foretrækker at beskytte mod at folk kan se i vores have ved hjælp af komposit hegn eller lignende vedligeholdelsesfri hegn

Nu hvor mig og kæresten er blevet uprøvede herrer i eget hus vil vi pludselig til at beslutte os for sådan noget som vedligeholdelsesfri hegn som for eksempel komposit hegn [www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn]. Haven går med adgang til et skovområde og indkigget er kun tildækket med brug af nogle bambus. Udsigten er dejlig, men foruden et vedligeholdelsesfrit hegn kan folk kigge ugeneret ind. Og der går mig & manden efter at have nogle områder af vores have, hvor vi er uden indkig.

Siden min kæreste & jeg rykkede til Holbæk begyndte jeg at lede efter vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn. Vi ved ikk’ rigtig, hvor vidt vi går efter et komposit hegn, men det skal absolut være et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi ska’ have monteret. Så langt så godt.

Farbror Jakob monterede komposit hegn i sin forhave, og han er mega fornøjet over det hegn. Et komposit hegn kan sådan som jeg har forstået det fås i forskellige mål og kulører. Han har valgt et mørkt vedligeholdelsesfrit hegn, men vi vil nok gå efter et lyst/hvidt komposit hegn. Vi foretrækker begge 2 det gammelsags, hyggelige og lidt slidte.